ua en ru

Українка Клімченко здобула срібну медаль чемпіонату Європи з велоспорту

Українка Клімченко здобула срібну медаль чемпіонату Європи з велоспорту Фото: Тетяна Клімченко (facebook.com/olympicua)

Тетяна Клімченко завоювала срібло в скретчі, обігнавши росіянку Євгенію Аугустінас

Українська спортсменка Тетяна Клімченко завоювала срібну медаль на чемпіонаті Європи з велоспорту в Берліні (Німеччина). Про це повідомляє прес-служба Національного олімпійського комітету України у Facebook.

Зазначено, що українка стала другою в фінальному заїзді в дисципліні скретч чемпіонату Європи з велоспорту на треку. Як повідомляється, Клімченко поступилася тільки Тріне Швідт із Данії, обігнавши, своєю чергою, росіянку Євгенію Аугустінас.

Тааак!!! Європейське "срібло"!!!

Таким чином, ця срібна медаль української спортсменки стала другою для збірної України на європейському чемпіонаті в Берліні, адже в перший день турніру, 19 жовтня 2017 року, Роман Гладиш завоював бронзу в чоловічому скретчі. ЧЄ проходить у німецькій столиці з 19 по 23 жовтня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська легкоатлетка Юлія Левченко перемогла в номінації "Зірка, яка сходить" у Європі. Голосування за підсумками року проводила Європейська легка атлетика (ЕА). У голосуванні українка випередила німкеню Констанцу Клостергальфен і туркеню Ясемін Кан. Нагороду Левченко отримала 14 жовтня на церемонії нагородження ЕА GoldenTracks у Вільнюсі (Литва).