ua en ru

Ukrainian Blockchain Day: відмінна можливість нарешті розібратися в криптовалютах і майнінгу

Ukrainian Blockchain Day: відмінна можливість нарешті розібратися в криптовалютах і майнінгу

30 жовтня відбудеться перший і наймасштабніший в Україні форум про криптовалюту, майнінг і блокчейн технології Ukrainian Blockchain Day. Захід пройде в Олімпійському дворику НСК "Олімпійський" (Київ, вул. Велика Васильківська 55).

Вперше в Україну приїдуть кращі світові експерти з технологій блокчейн: Тон Вейс (США) - один з найвпливовіших людей в криптоіндустрії, колишній віце-президент JP Morgan Chase, зірка Wall Street, Вінс Мейнс (Нідерланди) - творець найбільшого в Європі обмінника btcdirect.eu і блокчейн акселератора techruption.org, Даррен Франчесини (Канада) - засновник найуспішнішої блокчейн консалтингової компанії Канади Blockchain Tehnologies Consulting і т. д.

Ukrainian Blockchain Day – не просто черговий форум, це ком'юніті-платформа для всіх, хто готовий відкрито ділитися знаннями про технології блокчейн і будувати нове майбутнє вже сьогодні.

Програма заходу продумана таким чином, що буде цікаво всім категоріям учасників. В рамках форуму будуть розглянуті найактуальніші питання, починаючи з базового рівня: що таке блокчейн, біткоін та інші кріптовалюти і чому за ними майбутнє, і закінчуючи інформацією для просунутого рівня: як заробляти на інвестуванні в кріптовалюти та інші токени, як впровадити блокчейн у власний бізнес, як вивести свою компанію на ICO і т. д.

Крім того, експерти розкажуть про майнінг, залог і можливості на цьому заробити, про трейдинг на криптовалютних біржах, про сигнали, фонди та приховані можливості, а також про те, як зібрати сильну команду топ-менеджерів.

Ukrainian Blockchain Day збере 2000 ентузіастів, націлених на продуктивну співпрацю. Давайте знайомитися, спілкуватися, обмінюватися досвідом — знайдіть нових друзів, клієнтів та партнерів, які поділяють ваші цінності. Приєднуйтесь до нашої спільноти, об'єднаної ідеєю безперервного розвитку. Почніть створювати своє майбутнє з нами!

Офіційний партнер – Neuromation

Бізнес-партнер – Hacken

ICO партнер – Genaro

Інтелектуальний партнер – Києво-могилянська бізнес-школа

Медіа-партнер – Liga.net, Login Casino, Апостроф

Інформація про захід: http://blockchainday.org/