ua en ru

Українець Постол в березні проведе бій за пояс тимчасового чемпіона WBC

Українець Постол в березні проведе бій за пояс тимчасового чемпіона WBC

Боксер поставив перед собою мету знову стати чемпіоном світу

Колишній чемпіон світу в першій напівсередній вазі за версією WBC Віктор Постол (29-1, 12 КО) проведе поєдинок проти американця Ріджіса Прогрейса (20-0, 17 КО). Про це повідомляє klitschko-brothers.com.

Бій за титул тимчасового чемпіона за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) в першій напівсередній вазі (до 63,5 кг) пройде 9 березня в готельно-розважальному комплексі Deadwood Mountain Grand в історичному поселенні Дедвуд (штат Південна Дакота).

"Моя задача - знову стати чемпіоном світу. Останні кілька місяців я посилено тренувався, так що чекаю не дочекаюся, щоб зустрітися з ним", - заявив Постол.

17 березня в поєдинку за повноцінний пояс WBC, який залишився вакантним після переходу Теренса Кроуфорда у вищу вагову категорію, зустрінуться Хосе Рамірес і Амір Імам. Переможець цього бою буде зобов'язаний зустрітися з переможцем поєдинку Постол - Прогрейс.

Нагадаємо, влітку 2016 року Постол зазнав поразки в бою проти американця Теренса Кроуфорда і втратив титул чемпіона світу за версією WBC до 63,5 кг.