ua en ru

В Україні запрацювала нова авіакомпанія

В Україні запрацювала нова авіакомпанія Фото: Державіаслужба видала ліцензію на здійснення пасажирських перевезень "Анда Ейр"

Компанія планує здійснювати рейси в Болгарію, Албанію і Грузію

Державна авіаслужба України прийняла рішення видати ліцензію на право провадження господарської діяльності з перевезення пасажирів повітряним транспортом ТОВ "Анда Ейр". Про це йдеться у відповідному наказі Державіаслужби №714.

"Департаменту авіаційних перевезень, аеропортів та міжнародного співробітництва (Коршук С.М.) повідомити ТОВ "Анда Ейр" про прийняте рішення про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з перевезення пасажирів повітряним транспортом", - йдеться у тексті наказу.

Як повідомляє Еspreso, "Анда Ейр" - це український чартерний авіаперевізник, заснований в 2015 році, власниками компанії є Георгій Аванесов і Сергій Шаменко. Останній також є директором компанії.

У липні Анда Ейр отримала перший для свого парку літак - McDonnell Douglas MD-83, а також планувала отримати Boeing 737-400.

Компанія планує літати в Болгарію, Албанію і Грузію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державна авіаційна служба України досягла домовленостей про збільшення кількості пунктів прямого авіасполучення між Україною та країнами ЄС: Чеською Республікою та Литовською Республікою.