ua en ru

В Украіні запустили перший рибний патруль

В Украіні запустили перший рибний патруль Фото: перший рибний патруль запустили в Україні

Далі планується запуск патруля в масштабах всієї країни

В Украіні запустили перший рибний патруль. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила заступник міністра аграрної політики України Владислава Рутицька.

"Вітаю Державне рибне агентство з запуском першого в Україні рибного патруля!... Щиро рада, що також мала честь долучитись до цього пілотного проекту. Зранку ми вже дали старт та прийняли присягу у рибних охоронців, які вийшли на патрулювання у Київській області. Плани далі - запуск патруля в масштабах всієї країни. Дякую європейським країнам, що допомогли нам з реалізацією проекту!", - написала вона.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що загалом у рибний патруль було відібрано 47 кандидатів.

"23 лютого закінчився набір у перший рибний патруль м. Києва та області. Було відібрано 47 кандидатів, 4 з яких є демобілізованими бійцями АТО. Серед перших рибних патрульних 44 чоловіки і 3 жінки, середній вік - 34 роки. 75% обраних кандидатів не мають досвіду роботи в органах рибоохорони. 25% є колишніми співробітниками рибоохорони, проте показали високий результат під час конкурсного відбору", - йдеться у повідомленні Держрибагентства.