ua en ru

В Україні зафіксовано найнижчий за 10 років показник вбивств і замахів, - Аброськін

В Україні зафіксовано найнижчий за 10 років показник вбивств і замахів, - Аброськін Фото: В'ячеслав Аброськін (npu.gov.ua)

Протягом 2017 року в країні зафіксували 1185 скоєних умисних убивств та замахів

В Україні за дев'ять місяців 2017 року зафіксовано найнижчий за 10 років показник кількості вчинених вбивств і замахів. Про це у Facebook повідомив заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

"За 9 місяців поточного року ми маємо 1185 скоєних умисних убивств та замахів. Це найнижчий показник за останні 10 років. Рівень розкриття таких злочинів, з урахуванням минулих років, у цьому році по країні становить 88%", - повідомив Аброськін.

За 9 місяців поточного року ми маємо 1185 вчинених умисних вбивств та замахів. Це найнижчий показник за останні 10 років...

Опубліковано Vyacheslav Abroskin 15 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше генеральний прокурор України Юрій Луценко розповів про кількість нерозкритих вбивств.

"У нас 10 166 очевидних нерозкритих вбивств", - заявив генпрокурор на брифінгу, присвяченому розкриттю вбивства колишнього депутата російської Державної думи Дениса Вороненкова.

За даними слідства, замовником його вбивства є російський бізнесмен Володимир Тюрін, який раніше був цивільним чоловіком дружині Вороненкова.