ua en ru

В Україні стартувала реєстрація на ЗНО-2018

В Україні стартувала реєстрація на ЗНО-2018 Фото: учасники ЗНО (УНІАН)

Реєстрація триватиме до 19 березня

В Україні сьогодні, 6 лютого 2018 року, стартувала реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні. Про це йдеться в повідомленні на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Повідомляється, що в цьому році реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 6 лютого до 19 березня. Охочим взяти участь необхідно за допомогою сервісу "Зареєструватися" на сайті УЦОЯО сформувати і роздрукувати реєстраційну картку, зібрати комплект реєстраційних документів та подати їх до установи освіти (для учнів) або надіслати рекомендованим листом до регіонального центру УЦОЯО (для інших охочих).

Після успішної реєстрації учасник отримає сертифікат ЗНО, інформаційний бюлетень та реєстраційне повідомлення. Для кожного зареєстрованого учасника на веб-сайті УЦОЯО буде створена інформаційна сторінка, доступ до якої можливий за номером і пін-коду сертифіката. На сторінці буде розміщена інформація про вибрані предмети для проходження тестування, а згодом також адреси пунктів проведення ЗНО та результати проходження тестування.

Аналогом інформаційної сторінки є мобільний додаток "Моє ЗНО", який надає можливість учасникам тестування отримати інформацію про проведення ЗНО на свій мобільний пристрій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з цього року розширили коло учасників ЗНО. Зокрема, з 2018 року іспити в технікумах почнуть здавати у формі зовнішнього незалежного оцінювання.