ua en ru

В Україні сьогодні очікується туман

В Україні сьогодні очікується туман Ілюстративне фото (РБК-Україна)

В Україні очікується туман та видимість на дорогах 200-500 метрів

В Україні сьогодні, 12 жовтня 2018 року, очікується туман. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Як зазначається, туман та видимість на дорогах 200-500 метрів очікується сьогодні на заході України, а також у Житомирській та Вінницькій областях.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що сьогодні, 12 жовтня 2018 року, на всій території України очікується мінлива хмарність, без опадів, температура повітря прогріється до +21. Зокрема, на заході України температура повітря вдень очікується до +21, на півночі - до +18, у центрі - до +18, у східних регіонах - до +18, на півдні - до +20.

Додамо, також повідомлялося, що в Україні 12 жовтня 2018 року в деяких областях збережеться надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Так, за даними Укргідрометцентру, 12 жовтня в Одеській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Луганській, Рівненській, а також Львівській, Житомирській і Дніпропетровській областях очікується надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.