У Україні виробництво шоколаду в жовтні зросло на 7,5%

НовиниЕкономіка    25.11.2017 - 02:43
Фото: Україна збільшила виробництво шоколаду (roshen.com)
Фото: Україна збільшила виробництво шоколаду (roshen.com)

За місяць випущено 20,9 тис. т шоколадних продуктів, що містять какао

В Україні (без урахування тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим, м. Севастополя та частині зони антитерористичної операції) виробництво шоколаду та готових харчових продуктів, що містять какао (крім какао-порошку підсолодженого), у пакованнях масою менше 2 кг, в жовтні 2017 р. склало 20,9 тис. тонн, що на 7,5% більше аналогічного періоду 2016 р. Про це повідомляє Державна служба статистики (Держстат) у звіті щодо промислового виробництва в Україні.

При цьому до вересня 2017 р. виробництво шоколаду зросло на 17,7%. За 10 місяців було вироблено 137 тис. т шоколаду (+3% порівняно з аналогічним періодом 2016).

Виробництво цукрових кондитерських виробів (у т. ч. білого шоколаду), не містять какао, за жовтень склало 18,9 тис. т, що на 16,1% більше жовтня 2016 р. і на 35,6% більше вересня 2017 р. За 10 місяців було вироблено 149 тис. т кондитерських виробів (-2,4%).

Виробництво солодкого печива і вафель за жовтень 2017 р. склало 24,1 тис. т, що на 2% більше від показників жовтня 2016 р. і на 7,3% більше, ніж за вересень 2017 р. За 10 місяців було здійснено 214 тис. т продукції (+6,3%).

Нагадаємо, в Україні виробництво шоколаду за 2016 рік впало на 6,7%.

On Top
Продовжуючи переглядати www.rbc.ua, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся з Політикою конфіденційності
Пропустити Погоджуюся