ua en ru

В Україні правоохоронці пройдуть спецнавчання перед проведенням фіналу Ліги чемпіонів

В Україні правоохоронці пройдуть спецнавчання перед проведенням фіналу Ліги чемпіонів Фото: Сергій Яровий (РБК-Україна, Віталій Носач)

Перед футбольними матчами всі підрозділи пройдуть спеціальні та командно-штабні навчання

В Україні всі правоохоронці пройдуть спеціальні та командно-штабні навчання перед проведенням фіналу Ліги чемпіонів. Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий, передає прес-служба МВС.

"Починаючи з 21 травня, керівникам головних управлінь необхідно перевести діяльність Ситуаційних центрів в надзвичайний (позаплановий) режим роботи", - сказав Яровий.

За його словами, на період проведення матчів до охорони публічного порядку також будуть залучені близько трьох тис. офіцерів Національної гвардії.

Яровий зазначив, що перед футбольними матчами абсолютно всі підрозділи пройдуть спеціальні та командно-штабні навчання, а також до зазначених навчань будуть залучені сили і засоби навчальних закладів МВС, Нацгвардії, Держприкордонслужби, Державної служби з надзвичайних ситуацій та Міграційної служби.

Нагадаємо, що Національна поліція, Національна гвардія, Державна прикордонна служба та Державна служба України з надзвичайних ситуацій у квітні-травні будуть нести службу в посиленому режимі.