ua en ru

В Україні може з'явитися агентство з навколишнього середовища

В Україні може з'явитися агентство з навколишнього середовища Фото: міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак

Створення агенства призведе до деякої реструктуризації та адміністративного зміцнення Мінекології

В Україні може з'явитися Виконавче агентство з навколишнього середовища. Про це на своїй сторінці в Facebook написав міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак.

Нове агентство буде відповідати за видачу дозволів і пов'язані із цим функції. Семерак зазначив, що це загальноприйнята практика в багатьох країнах ЄС.

"Звичайно, чіткий розподіл обов'язків по поводженню з небезпечними відходами буде вимагати певної реструктуризації та адміністративного зміцнення Міністерства екології та природних ресурсів і регіональних органів охорони навколишнього середовища", - додав глава Мінекології.

Також Семерак представив анотовану структуру Національної стратегії поводження з відходами, підкресливши при цьому, що Стратегія є першим кроком на шляху до реформування системи поводження з відходами.

Сміттєвий колапс, на межі якого опинилася Україна, змусив багатьох задуматися над майбутнім нашої країни. Запевняю, що ...

Опубліковано Остапом Семераком 8 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що паризька угода по клімату вступила в силу.