ua en ru

В Україні очікується погіршення погодних умов

В Україні очікується погіршення погодних умов Фото: негода в Україні (facebook.com/ukrgmc.official)

В Україні очікується сніг, сильний вітер, ожеледиця на дорогах та зниження нічної температури

В Україні 17-19 березня 2018 року очікується погіршення погодних умов. Про це йдеться у повідомленні Українського гідрометцентру у Facebook.

"17-19 березня внаслідок впливу активних циклонів в Україні очікуються складні погодні умови", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у вказаний період в Україні очікується сніг, сильний вітер, ожеледиця на дорогах та зниження нічної температури.

  • 17 березня на півночі України очікується сильний сніг (в центральних та Харківській областях з дощем), хуртовини, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу;
  • 18 березня у більшості західних, центральних та Одеській областях сильні снігопади, хуртовини; в південно-східній частині сильний мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу (в Запорізькій, Донецькій та Луганській областях сильний дощ);
  • 19 березня у східних, Полтавській, Дніпропетровській, вночі і в Кіровоградській, Одеській, Миколаївській та Херсонській областях сильний сніг, хуртовини (в Запорізькій, Донецькій, Луганській з дощем);
  • 17-19 березня в Україні пориви вітру 15-22 м/с, на дорогах ожеледиця; зниження нічної температури до 10-16 градусів, у південній частині до 4-10 градусів морозу.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПОГІРШЕННЯ ПОГОДНИХ УМОВ В УКРАЇНІ 17-19 березня внаслідок впливу активних циклонів в Україні...

Опубліковано Український гідрометцентр 14 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що синоптики попереджають про дощ з мокрим снігом у Києві сьогодні, 14 березня 2018 року.