ua en ru

В Україні запустять нові авіарейси в Ізраїль

В Україні запустять нові авіарейси в Ізраїль Фото: прапори Ізраїлю та України (facebook.comUkraineMFA)

В Україні відкривається пряме регулярне повітряне сполучення між Києвом і Ейлатом

В Україні відкриваються нові рейси в Ізраїль, літаки сполученням Київ-Ейлат-Київ почнуть літати в кінці жовтня. Про це повідомляє прес-служба авіакомпанії "Міжнародні Авіалінії України" (МАУ).

"На початку зимової навігації 2017/2018, 30 жовтня 2017 року, МАУ відкриє пряме регулярне повітряне сполучення між Києвом і Ейлатом, Ізраїль", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, нові рейси будуть виконуватися двічі на тиждень на літаках Boeing 737-800 з двома класами обслуговування - бізнес і економічним.

Так, тривалість польоту становитиме 3,5 години. Рейси будуть виконуватися в/з аеропорту Овда (Ovda International Airport), розташованого в 60 км на північ від курортного міста Ейлат.

Наголошується, що ціна квитка економічного класу в одну сторону з урахуванням всіх зборів і податків становить: з Києва від 3519 гривень (ціна може змінюватися залежно від коливань курсу гривні до долара США), з Ейлата - від 119 доларів.

В Україні запустять нові авіарейси в Ізраїль

Фото: розклад рейсів (прес-служба МАУ)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що латвійська авіакомпанія airBaltic навесні 2018 року планує запустити авіарейс з Києва до Лісабон (Португалія) з пересадкою в Ризі.