ua en ru

Україні потрібно зміцнювати контакти з новою американською владою, - ПРО

Україні потрібно зміцнювати контакти з новою американською владою, - ПРО Сергій Льовочкін

Про це заявив Сергій Льовочкін під час візиту до Вашингтона

Президент США Дональд Трамп буде тримати українське питання в полі зору. Таку думку висловив народний депутат від "Опозиційного блоку" Сергій Льовочкін, перебуваючи у Вашингтоні, де відбулася інавгурація 45-го президента США, передает прес-служба ОБ.

Льовочкін упевнений, що Україні потрібно зміцнювати контакти з новою американською владою.

Також нардеп сподівається, що новообраний президент буде тримати українське питання в полі зору, і на те, що ця "нова енергія" допоможе забезпечити мир в Україні.

"Мир - це перший пріоритет для українських політиків", - сказав Сергій Льовочкін.

Він підкреслив, що без врегулювання ситуації на Донбасі неможливо економічний розвиток, вихід з кризи, зниження тарифів, а зарплати і пенсії ніколи не наздоженуть ціни в магазинах.

Народний депутат упевнений, що присутність українських політиків у Вашингтоні допоможе встановленню контактів з новою американською владою.

"Ще два місяці тому багато хто брали участь у кампанії опонента новообраного президента Трампа, багато хто взагалі не вірили у можливість перемоги. А зараз тут, у Вашингтоні, зібралася навіть певна черга з тих, хто бажає взяти участь в інавгурації. Але я ставлюся до того, що українці сюди їдуть, дуже позитивно. Тому що нам усім потрібен світ, заради цього нам потрібно встановлювати якомога більше контактів і відкривати нові можливості співпраці з новою адміністрацією", - підкреслив Сергій Льовочкін.