ua en ru

Україні необхідно посилення антикорупційного законодавства, - лідер партії "Зелені" Олександр Прогнімак

Чиста екологія і високий рівень життя українців не зможуть бути повноцінно досягнуті без перемоги над корупцією. Для цього необхідно не тільки серйозне посилення антикорупційного законодавства, але і посилення контролю за його виконанням, заявив лідер партії "Зелені" Олександр Прогнімак.

"Велика увага в передвиборній програмі партії "Зелені" приділена боротьбі з таким суспільним злом як корупція. Саме корупція знищує нашу країну, нашу екологію, життя українців. Будь-які хороші закони по захисту екології та соціальних прав українців завжди обходять за допомогою хабарів. Ми, "зелені", пропонуємо випалювати корупцію розпеченим залізом. Чиновники повинні боятися красти. Повинні боятися брати хабарі і підписувати дозволи на знищення лісів, озер, закривати очі на смітники й забруднення промисловими підприємствами", - зазначив Прогнімак.

Партія "Зелені" обіцяє ввести обов'язкове декларування не тільки прибутків, але і витрат чиновників. У разі доведення факту корупції передбачається повна конфіскація майна і 15 років позбавлення волі без права на амністію.

Читайте також: Партії отримали номери у виборчому бюлетені

Нагадаємо, партія "Зелені" буде представлена у виборчому бюлетені під номером 15.