ua en ru

В Україні влітку запустять нові авіарейси в країни Середземного моря

В Україні влітку запустять нові авіарейси в країни Середземного моря Фото: МАУ

Щотижня МАУ буде виконуватиме по 7 рейсів до Афін та Барселони

Влітку цього року МАУ відкриє нові та збільшить кількість вже існуючих рейсів в країни Середземного моря. Про це йдеться в повідомленні авіаперевізника на сторінці в Facebook.

"Влітку 2017-го МАУ збільшить частотність повітряного сполучення Києва з європейськими столицями. Так, щотижня авіакомпанія виконуватиме 21 рейс до Вільнюса, по 14 рейсів до Лондона, Амстердама, Стокгольма і Парижа, 10 рейсів до Брюсселя, а також по 7 рейсів до Афін та Барселони", - йдеться в повідомленні.

МАУ відкриває сезон Літо 2017 У період літньої навігації 2017 року, з 26 березня по 28 жовтня, авіакомпанія «Міжнародні...

Опубліковано FlyUIA 30 березень 2017 р.

На карті маршрутів МАУ з'явилася й Угорщина. В середині червня 2017 авіакомпанія розпочне виконувати щоденні рейси до Будапешта.

Також перевізник продовжив переліт на Схід - до Шанхаю, Гуанчжоу, Гонконгу, Саньї, Гуйліню, Лхаси, Уханю, Нагої, Осаки, Бусану та Сеулу.

"У літньому сезоні МАУ розширює географію польотів в Україні й відкриває пряме регулярне повітряне сполучення між Києвом і Херсоном", - додали в МАУ.

Нагадаємо, в Україні влітку запустять додаткові авіарейси з Києва в Будапешт.