ua en ru

В Україні до кінця року побудують 100 військових гуртожитків за стандартами НАТО

В Україні до кінця року побудують 100 військових гуртожитків за стандартами НАТО Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Для військових-контрактників планується зведення 100 гуртожитків

Президент України Петро Порошенко анонсував зведення 100 військових гуртожитків за стандартами Північноатлантичного Альянсу (НАТО) вже в 2017 році. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

"Вже в цьому році для військових-контрактників планується зведення 100 гуртожитків нового зразка, які відповідають стандартам НАТО", - заявив Порошенко.

Згідно з інформацією прес-служби, сьогодні, 12 жовтня 2017 року, міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак представив главі України типові гуртожитку нового зразка для військовослужбовців Збройних сил України.

"Вдячний волонтерам та керівництву Міністерства оборони України, доклали великих зусиль, щоб наші захисники мали такі гарні умови", - резюмував президент.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Петро Порошенко, коментуючи корупційну схему в Міністерстві оборони України, заявив, що нікому не дозволить красти в армії.