ua en ru

В Україні до боротьби з наркозлочинністю залучать безпілотники

В Україні до боротьби з наркозлочинністю залучать безпілотники Фото: дрони будуть виявляти наркопосевы

У департаменті протидії наркозлочинності Нацполиции з'явиться своя авиаразведка

На базі Департаменту Національної поліції щодо протидії наркозлочинності створюється авиаразведка. Про це повідомив начальник відомства Ілля Ківа, передає РБК-Україна

"Тільки сьогодні Департамент протидії наркозлочинності отримав можливість більш ефективно виконувати свої завдання і більш ефективно боротися з наркозлочинністю",- сказав Ківа.

Він зазначив, що дрони будуть виявляти наркопосевы, а також будуть застосовуватися в оперативних заходах по затриманню наркозлочинців.


"Оперативна інформація. Це зібрання злодіїв в законі, це сходки кримінальних авторитетів - смотрящих, які відбуваються як у Дніпропетровську, так і в Києві, де дуже гостро обговорюється питання про моє фізичне знищення",- сказав Ківа.

Він зазначив, що це остання оперативна інформація, отримана Департаментом

"всі попередні заяви про бездіяльність Департаменту, про хаос, про некоректне ставлення з боку голови НП Хатии Деканоїдзе - вони безпідставні",- сказав Ківа.

Нагадаємо, раніше начальник Департаменту Національної поліції щодо протидії наркозлочинності Ілля Ківа заявив про намір подати в суд на голову Національної поліції Хатию Деканоїдзе