ua en ru

В Україні 159 населених пункти залишаються знеструмленими через негоду

В Україні 159 населених пункти залишаються знеструмленими через негоду Фото: 159 населених пункти залишаються знеструмленими

Знеструмленими залишаються населені пункти у Львівській та Івано-Франківській областях

В Україні 159 населених пункти у Львівській та Івано-Франківській областях залишаються знеструмленими через негоду. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 7 год. 22 червня залишаються знеструмленими 159 н.п. (відновлено - 203 н.п.), а саме: Львівська область - 86 н.п. (відновлено 62 н.п.), Івано-Франківська область - 73 н.п. (відновлено 44 н.п.)", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, 21 червня бригадами обленерго проводилися роботи з відновлення електропостачання населених пунктів у шести областях, які були знеструмлені внаслідок несприятливих погодних умов (пориви вітру, злива).

"Повністю відновлено електропостачання у Закарпатській (9 н.п.), Тернопільській (39 н.п.), Хмельницькій (19 н.п.) та Чернівецькій (30 н.п.) областях", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок несприятливих погодних умов в ніч з 20 на 21 червня через спрацювання систем захисту ліній електропередач, сталося знеструмлення 236 населених пунктів у п’яти областях України.