ua en ru

Україна заборонила в'їзд російському коміку Михайлу Задорнову

Україна заборонила в'їзд російському коміку Михайлу Задорнову
Україна заборонила в'їзд на територію країни російському коміку Михайлу Задорнову.

Україна заборонила в'їзд на територію країни російському коміку Михайлу Задорнову. Це випливає з заяви міністра культури Євгена Нищука, опублікованого на сайті Міністерства.

У заяві йдеться, що Кабінет міністрів України затвердив список з 14 персон нон грата в Україні за підтримку російської агресії.

"Згадаймо лише цинічні заяви росіянина Івана Охлобистіна про повернення в Україну на танку, як у 43-му, відверту бруд відносно українського народу з вуст кремлівського "жартівника" Михайла Задорнова. Ясна річ, не може виникати жодних питань щодо того, що такі люди не мають права приїжджати в Україну - вони повинні бути персонами нон грата. Ці особи не є бажаними тут в Україні і, відповідно, ніколи не будуть втратою для нашого народу і нашої культури", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, глава Міністерства культури України Євген Нищук назвав ганебними дії російського співака Йосипа Кобзона, який незаконно перетнув кордон з Україною і виступив перед представниками самопроголошеної "Донецької народної республіки".