ua en ru

Україна зацікавлена в участі компаній Саудівської Аравії у процесах приватизації, - Порошенко

Україна зацікавлена в участі компаній Саудівської Аравії у процесах приватизації, - Порошенко Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна)

Порошенко перебуває з робочим візитом у Саудівській Аравії

Україна зацікавлена в участі компаній Саудівської Аравії у процесах приватизації в країні. Про це заявив президент України Петро Порошенко у ході робочого візиту до Саудівської Аравії, повідомляє прес-служба глави держави.

Як зазначається, у рамках візиту Порошенко провів переговори з керуючим директором Публічного інвестиційного фонду Королівства Саудівська Аравія Ясіром бін Османом Ар-Румаяном, у ході яких сторони обговорили можливості розширення інвестиційного співробітництва між країнами.

"Ми вітаємо участь саудівського капіталу державної і приватної форми в реалізації привабливих взаємовигідних проектів на території України, зокрема у таких сферах як літакобудування, сільське господарство, суднобудування, оборонна промисловість, енергетика, туристично-рекреаційна інфраструктура, а також у процесі приватизації в нашій країні", - зазначив Порошенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко прибув з дводенним офіційним візитом до Королівства Саудівська Аравія.