ua en ru

Україна увійде в першу десятку країн за рівнем економічних свобод, - Азаров

Україна увійде в першу десятку країн за рівнем економічних свобод. Про це в ході конференції "Україна і партнери" заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров, передає кореспондент РБК-Україна.

"З ініціативи Президента України протягом трьох останніх років реалізуються фундаментальні реформи. Немає жодної практично сфери, де б не відчувалися ті зміни і реформи, які проводяться. Кожен, хто брав участь у реформах, розуміє, що вони не йдуть гладко... Часто їх не сприймають. Але наслідки реформ, безумовно, відчують в перспективі", - заявив Азаров.

Прем'єр нагадав, що основна частина реформ здійснюється у рамках підготовки підписання угоди з ЄС.

"У нас є не тільки прихильники, але і критики цього документа. Часто мені доводиться відповідати на критику... Перед нами стоїть колосальне завдання з модернізації економіки ... Ми обов'язково доб'ємося того, що Ми будемо не сто двадцятий за рівнем економічних свобод, а будемо в першій десятці. Хоча ми вже досягли багато результатів на цьому шляху ", - зазначив Азаров.

Читайте також: Опозиція пропонує контролювати трансфертне ціноутворення тільки зовнішньоекономічних операцій з визнаними офшорами