ua en ru

Україна є першою у планах на відвідування інвесторів в найближчі 12 місяців, - Порошенко

Україна є першою у планах на відвідування інвесторів в найближчі 12 місяців, - Порошенко Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Про це свідчить опитування Institutional Investor менеджерів інвестиційних компаній

Президент України Петро Порошенко заявив, що Україна за опитуваннями є першою в планах на відвідування потенційних інвесторів в найближчі 12 місяців. Про це він повідомив в ході виступу на конференції "Посилення потенціалу зростання України: перспективи майбутнього покоління", передає прес-служба глави держави.

"Порошенко зазначив, що бізнес-структури визнають зусилля української влади щодо впровадження реформ. За його словами, недавнє дослідження - проведений Institutional Investor опитування менеджерів інвестиційних компаній, показав, що Україна є першою у списку планів на відвідування протягом наступних 12 місяців для потенційних інвесторів", - йдеться в повідомленні.

Президент підкреслив, що крім того, міжнародне рейтингове агентство Moody's поліпшило свій прогноз по Україні зі стабільного до позитивного, посилаючись на "досягнення України в проведенні структурних реформ".

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, що Україна готова посилити співпрацю з Японією у реалізації масштабних проектів, насамперед інфраструктурного напрямку.