ua en ru

Україна посилила військове угрупування на адмінкордоні з Кримом, - Муженко

Україна посилила військове угрупування на адмінкордоні з Кримом, - Муженко Фото: військове угрупування на адмінкордоні з Кримом посилене

Заяви щодо нібито обстрілів Криму з української сторони не відповідають дійсності

Україна посилила військове угрупування на адміністративному кордоні з Кримом. Про це написав начальник Генерального Штабу Міністерства оборони України Віктор Муженко на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Підрозділи і військові частини Збройних Сил України, які виконують завдання в районі адміністративного кордону з окупованим Кримом, приводяться у підвищену бойову готовність. Проведено нарощування відповідного угрупування", - зазначив очільник Генштабу.

Муженко підкреслив, що заяви щодо нібито обстрілів Криму з української сторони не відповідають дійсності.


"Заяви щодо нібито обстрілів з української сторони тимчасово окупованого Криму є повною нісенітницею і не відповідають дійсності. Вогонь не відкривався ні з артилерійських систем, ні з іншої зброї. Це може підтвердити будь-який військовослужбовець і житель тієї території, тому що звуки артилерійських обстрілів чути на значну відстань", - зазначив він.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко доручив главам силових відомств привести підрозділи біля адміністративного кордону з Кримом і в зоні АТО на Донбасі в підвищену бойову готовність.