ua en ru

Україна не бере участь у підготовці терактів на Донбасі, - штаб АТО

Україна не бере участь у підготовці терактів на Донбасі, - штаб АТО Ілюстративне фото (facebook.com/28brigade)

Україна зацікавлена в стабільній роботі об'єктів інфраструктури Донбасу

Розвідка штабу АТО спростовує звинувачення у підготовці Збройними силами України (ЗСУ) терактів на критично важливих об'єктах на Донбасі. Про це повідомляє прес-служба АТО в Facebook.

Зокрема, повідомляється, що розвідка штабу АТО не виключає ймовірності підготовки і проведення таких терактів саме бойовиками російських окупаційних військ, а не військовими ЗСУ. Крім того, в штабі закликають керівництво підприємств у будь-якому випадку вжити заходів щодо посилення заходів безпеки та охорони.

Прес-центр штабу АТО повідомляє: Підконтрольні бойовикам ЗМІ продовжують продукувати "страшилки" про нібито підготовку...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 23 квітня 2018 р.

Також, прес-центр штабу АТО зазначає, що українська сторона зацікавлена в стабільній роботі об'єктів критичної інфраструктури Донбасу. Сили Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей продовжують неухильно дотримуватися Мінські домовленості по всій лінії розмежування сторін.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, СБУ встановила нові факти участі найманців спецслужб Російської Федерації (РФ) у терористичній діяльності проти України та інших держав.