ua en ru

Україна - Словаччина 1-0: відео голу і огляд матчу

Україна - Словаччина 1-0: відео голу і огляд матчу

Підопічні Андрія Шевченка здобули другу поспіль перемогу в Лізі націй

до Уваги читачів РБК-Україна відео голу і огляд небезпечних моментів другого туру Ліги націй між збірними України та Словаччини.

Збірна України обіграла команду Словаччини в матчі нового турніру під егідою УЄФА - Ліги націй. Зустріч першої групи ліги B, що пройшла в неділю у Львові, завершилася з рахунком 1:0. У господарів відзначився Андрій Ярмоленко, який реалізував пенальті на 80 хвилині.

Збірна України, яка набрала шість очок у двох матчах і лідирує в турнірній таблиці групи 1 в Лізі B, Словаччина (0) - на 2 сходинці.

Наступний матч команда України проведе в Харкові з Чехією 16 жовтня, збірна Словаччини зустрінеться з чехами на домашньому стадіоні 13 жовтня.

Slovenská futbalová reprezentácia podľahla v prvom dueli Ligy národov na štadióne v Ľvove domácej Ukrajine 0:1. O...

Опубліковано Slovenský futbalový zväz Неділя, 9 вересня 2018 р.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко: "Було завдання грати вузько, відсувати опонентів на фланг і чекати свого шансу. Шанс з’явився, Циганков вийшов на фланг і заробив пенальті. Коментувати його не буду. Рефері призначив, отже, таке його рішення. Це дало нам шанс, і ми його використали. Вважаю, що ми грали у футбол, грамотно рухалися. Взаємодію, яку награвали на тренуваннях, виконали".

Головний тренер збірної Словаччини Ян Козак: "Усі побачили гру двох рівних суперників. Ми добре підготувалися до матчу, й він склався саме так, як ми й думали. Мої футболісти віддали на полі всі сили, і я не можу пред’явити претензії жодному з них. Нам варто було скористатися своїми нагодами. Суперник переміг через пенальті. Ми всі розчаровані".