ua en ru

Україна розраховує на ратифікацію УА з ЄС у Нідерландах 31 травня

Україна розраховує на ратифікацію УА з ЄС у Нідерландах 31 травня Фото: Україна розраховує на ратифікацію УА з ЄС у Нідерландах 31 травня

За словами віце-прем'єра, сенат Нідерландів ратифікує Угоду про асоціацію 31 травня

Україна розраховує, що сенат Нідерландів ратифікує Угоду про асоціацію (УА) України та Європейського союзу 31 травня. Про це сьогодні, 26 травня, під час години запитань до уряду у Верховній Раді заявила віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми розраховуємо, що вже 31 травня 2017 року сенат Нідерландів таки остаточно ратифікує Угоду, і ми її будемо застосовувати у повному обсязі", - заявила Климпуш-Цинцадзе.

Також віце-прем'єр зазначила, що попередні етапи планування свідчать про необхідність запровадження гнучкого механізму організації виконання угоди, який повинен враховувати оновлення переліку актів, що підлягають імплементації.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте заявив, що 30 травня сенат (верхня палата парламенту) підтримає Угоду про асоціацію між Україною і Євросоюзом.