ua en ru

Україна працює над залученням великої кількості лоукостів, - Порошенко

Україна працює над залученням великої кількості лоукостів, - Порошенко Фото: Петро Порошенко розповів про залучення лоукостів в Україну

Українці зможуть за кілька десятків євро купити авіаквиток в обидві сторони

На даний момент в Україні продовжується робота по залученню лоукостів, які зроблять авіаперельоти для українців дешевшими. Про це сьогодні повідомив президент України Петро Порошенко в інтерв'ю телеканалу "1+1".

"Розробляється абсолютно скоординована програма по залученню в Україну великої кількості авіакомпаній, так званих лоукостів, які дадуть можливість за кілька десятків євро організувати квиток в обидві сторони", - сказав він.

Раніше Петро Порошенко доручив прикордонникам забезпечити якісний сервіс для українців, які будуть подорожувати в Євросоюз після введення безвізового режиму.

Так, президент доручив знизити вартість транспортного сполучення, зокрема для залучення в Україну авіакомпаній-лоукостів.

За його словами, це "важливий крок для посилення європейської інтеграції нашої держави". Він також додав, що після лібералізації візового режиму потік громадян України, які будуть подорожувати до Європи, зросте і, відповідно, збільшиться навантаження на Держприкордонслужбу.

Нагадаємо, міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що 2017 рік повинен стати роком заходження на український авіаринок європейських лоукостів.