ua en ru

Україна продовжить переговори з СОТ з питання про перегляд окремих тарифів, - АП

Україна продовжить переговори зі Світовою організацією торгівлі з переформатування окремих тарифних позицій. Про це сказав радник Президента України - керівник головного управління з питань міжнародних відносин Адміністрації Президента України Андрій Гончарук, повідомляє прес-служба Президента.

"У рамках діяльності комісії на сьогодні одним із пріоритетних питань стане питання продовження як переговорного процесу, так і інших елементів процесів за запитом української сторони щодо переформатування 371 тарифної позиції, які представлені у відповідному запиті, який був зроблений у минулому році на підставі ст. 28 генеральної угоди СОТ з тарифів і торгівлі", - сказав Гончарук під час брифінгу.

Він зазначив, що Державна комісія з питань співробітництва із СОТ буде грати ключову роль в проведенні подальших переговорів у рамках запиту щодо переформатування зазначених тарифних позицій.

Гончарук підкреслив, що діяльність Державної комісії з питань співпраці з СОТ, зокрема, спрямована на вирішення проблемних питань у відносинах України з країнами-членами СОТ.

Читайте також: Переговори між Україною та СОТ про перегляд тарифних ставок пройдуть 23 січня, - Азаров