ua en ru

Україна візьме участь в інвестиційному шоу в Сеулі в грудні 2011 р., - Азаров

Україна візьме участь в інвестиційному шоу в Сеулі в грудні 2011 р. Про це повідомив у ході зустрічі з прем'єр-міністром Південної Кореї Кім Хван Сіком прем'єр-міністр України Микола Азаров, передає кореспондент РБК-Україна.

Звертаючись до свого південнокорейського колеги, Азаров сказав: "У грудні 2011 р. заплановано в Сеулі проведення інвестиційного шоу. Ми плануємо представити в Сеулі наші великі інвестиційні проекти. Ми б попросили вас сприяти успішному проведення цього, на наш погляд, важливого заходу. Одночасно я пропоную провести в цей же час перше засідання нашої двосторонньої міжурядової комісії з питань торгівельно-економічної співпраці"

На думку українського прем'єра, проведення двох таких серйозних заходів дасть відчутний імпульс розвитку міждержавних відносин. "Упевнений, що проведення з вашою участю бізнес-форуму завтра в Києві також представлятиме значний інтерес. В Україні високо розвинена хімічна промисловість, і ми готові поставляти широкий спектр хімічної продукції до Південної Кореї", - сказав Азаров.

Нагадаємо, голова Державного агентства з інвестицій і управління національними проектами Владислав Каськів заявив, що в жовтні 2011 р. почнеться медіакампанія України у провідних фінансових центрах світу. Іміджева кампанія, на думку Каськіва, дозволить збільшити обсяг інвестицій в українську економіку до 72 млрд дол.