ua en ru

Україна представить ще два нові інвестиційні проекти, - Каськів

Паралельно з проведенням роуд-шоу - презентації національних проектів в 16 фінансових центрах світу в жовтні-грудні 2011 р., Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами Україні готується до впровадження двох нових проектів з інформування іноземних інвесторів про інвестиційні проекти в Україну та їх супроводу. Про це заявив глава агентства Держінвестицій Владислав Каськів, повідомляє РБК-Україна.

"Перший довгоочікуваний сервіс -" Єдине інвестиційне вікно ", або One-stop Shop. Презентація роботи цього напрямку діяльності нашого агентства відбудеться орієнтовно 15 листопада. Це механізм, який буде забезпечувати персональний супровід стратегічних інвесторів на українському ринку ", - поінформував він. За словами Каськіва, реалізація цього проекту дасть можливість інвесторам, які бажають прийти в Україну, не шукати лобістів: депутатів, міністрів або кого, хто може допомогти за рахунок корупційних механізмів. "Наше агентство, користуючись своїми повноваженнями і статусом, забезпечуватиме їх впровадження, ", - підкреслив Каськів.

Також, Каськів поінформував, що готується до запуску "Біржа інвестиційних проектів "- веб-ресурс, на якому будуть зібрані інвестпроекти, які не відносяться до категорії національних. "Це буде інтегрована електронний майданчик, якій буде розміщений на новому веб-ресурсі: investukraine.com. Він буде розміщувати загальну інформацію, юридичну інформацію, постійні оновлення інформації про тендери та державних закупівлі, про інвестиційні проекти, про новини ринку. І він буде досить агресивно популяризуватися, рекламуватися на відповідних ресурсах та інформаційних носіях в світі ", - сказав він. Каськів поінформував, що цей ресурс також запускається паралельно з роуд-шоу.