ua en ru

Україна запропонувала японській Marubeni Corporation інвестувати в агрокомпанію "Райз"

Україна запропонувала японській компанії Marubeni Corporation розглянути можливість інвестування в українську аграрну компанію "Райз", що належить до групи Ukrlandfarming.

Україна запропонувала японській компанії Marubeni Corporation розглянути можливість інвестування в українську аграрну компанію "Райз", що належить до групи Ukrlandfarming. Про це повідомила прес-служба Держінвестпроекту.

Як повідомляється, в Держінвестпроекті вже відбулося дві зустрічі із представниками японської компанії Marubeni Corporation, яка вже тривалий час вивчає український ринок для запуску власного виробництва, а також для участі у готових інвестиційних проектах.

У свою чергу, яка повідомив перший заступник голови Держінвестпроекту Кирило Бондар, агентство готове надавати всю необхідну підтримку японській компанії.

А напередодні цієї зустрічі керівництво Держінвнстпроекту ініціювало презентацію інвестиційного проекту української компанії "Райз", що належить до групи Ukrlandfarming.

Найближчим часом керівництво японської компанії розгляне можливість участі в українському проекті.

ПАТ "Компанія "Райз" з 2010 р. входить до складу ДК "Укрлендфармінг" і є національним дистриб'ютором насіння, засобів захисту рослин, мінеральних та спеціальних добрив, сільськогосподарської техніки та запчастин. Співпрацює з відомими виробниками світового рівня засобів захисту рослин (Bayer, BASF, DuPont, Syngenta", " Монсанто", DowAgrosciences та ін), насіння ("Монсанто", " Піонер", лембке, Syngenta, українські селекційні інститути та ін), мінеральних та спеціальних добрив (HollandFarmung , Biolchim, українські та іноземні виробники міндобрив). Компанія "Райз" має ексклюзивні довгострокові контракти з такими світовими виробниками сільгосптехніки, як Claas, Kverneland, Hardi, Farmet, Шульте, Мерло, Blu-Jet, Фокус, і Пісенька Gregoire). Пропонує повний асортимент оригінальних запчастин (офіційний дилер JohnDeere, Kverneland, Hardi, Farmet, Шульте, Мерло, Fantini, " Шелл " і " GoodYear").

У 2013 р. компанія "Райз" збільшила чистий прибуток на 26,8% - до 14 млн 269 тис. грн, в той час як в 2012 р. цей показник склав 11 млн 251 тис. грн.