ua en ru

Україна та Польща узгодили графік контактів на найвищому рівні на 2016 рік

Україна та Польща узгодили графік контактів на найвищому рівні на 2016 рік Фото: Україна та Польща узгодили графік контактів на найвищому рівні на 2016 рік

Сторони обмінялися думками з широкого спектру українсько-польських взаємин

Україна та Польща у ході засідання Консультаційного Комітету президентів України та Республіки Польща, що проходило 3-4 березня 2016 у Варшаві, узгодили графік контактів на найвищому рівні. Про це йдеться у повідомленні прес-служби глави держави.

Як зазначається, вході зустрічі сторони обмінялися думками з широкого спектру українсько-польських взаємин та безпекової проблематики. Було обговорено графік двосторонніх контактів на найвищому рівні на поточний рік, а також окреслено пріоритетні напрями роботи інституційних механізмів українсько-польського співробітництва.

Засідання пройшло під спільним головуванням заступника глави Адміністрації президента України К.Єлісєєва та Державного секретаря Канцелярії президента Польщі К.Щерського.

"Учасники Консультаційного Комітету обговорили алгоритм взаємодії двох країн у контексті регіональної співпраці, зближення України з ЄС, а також порядку денного європейської безпеки. Окрему увагу було приділено питанням продовження процесу примирення та підтримання конструктивного діалогу з чутливих питань спільної історії двох народів", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна приєдналася до транспортної мережі Карпатського регіону.