ua en ru

Україна піднялася в рейтингу Doing Business на 76 місце, - Порошенко

Україна піднялася в рейтингу Doing Business на 76 місце, - Порошенко Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Зростання в рейтингу склало чотири позиції

Україна піднялася в рейтингу Doing Business на чотири позиції. Про це повідомив президент України Петро Порошенко на своїй сторінці в Facebook.

"Україна піднялася ще на чотири позиції у щорічному рейтингу Doing Business. Тепер ми 76-е серед 190 країн. Продовжуємо реформувати країну", - написав Порошенко.

Україна піднялася ще на чотири позиції у щорічному рейтингу Doing Business. Тепер ми 76-ті серед 190 країн. Продовжуємо реформувати країну.

Опубліковано Петром Порошенком 24 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, у вересні Кабінет міністрів України направив у Верховну Раду законопроекти, які дозволять вивести Україну в ТОП-40 рейтингу Doing Business. "Прийняття чотирьох законів, і ми отримаємо Україну в рейтингу топ-40 з ведення бізнесу. Уряд провів ряд важливих дерегуляций. Ми направили чотири законопроекту до парламенту, ухвалення яких дозволить Україні потрапити у рейтинг топ-40 Doing Business", - сказав прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Зазначимо, закон №2020-VIII "ПРО внесення змін у деякі законодавчі акти щодо поліпшення умов ведення будівельної діяльності" Петро Порошенко підписав ще в травні.