ua en ru

Україна подасть апеляцію на рішення суду по "боргу Януковича" до 23 червня, - Мінфін

Україна подасть апеляцію на рішення суду по "боргу Януковича" до 23 червня, - Мінфін Фото: Міністерство фінансів України (twitter.com)

Суд Лондона продовжив термін подання апеляції України на 14 днів

Україна до 23 червня 2017 року подасть апеляцію на рішення Високого суду Лондона у справі боргу колишнього президента України Віктора Януковича в розмірі 3 мільярди доларів, який він взяв у Російскої Федерації. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства фінансів України.

"На засіданні, яке відбулось у англійському суді 26 травня 2017 року, суддя Блер продовжив термін подання апеляції України на 14 днів (з 9 червня 2017 року до 23 червня 2017 року). Відповідно, Україна подасть документи щодо апеляційного оскарження у цей продовжений термін", - йдеться у повідмоленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Високий суд Лондона відклав винесення рішення про подальше зупинення виконання попереднього рішення про виплату Україною 3 млрд доларів Російській Федерації. На засіданні 26 травня суд розглянув ряд невирішених питань за результатами рішення, постановленого судом 29 березня 2017 року в порядку спрощеного провадження.