ua en ru

Україна відкрила консульство в М'янмі

Україна відкрила консульство в М'янмі Фото: в Янгоні відкрито українське посольство

Посольство відкрилося 11 січня

Україна відкрила почесне консульство в Янгоні (М'янма). Про це повідомляє департамент консульської служби Міністерства закордонних справ на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Україна розширює можливості консульського захисту прав та інтересів громадян України за кордоном. 11 січня в М'янмі розпочато роботу почесного консульства України. Головні завдання Почесного консульства - захист прав та інтересів громадян України, які проживають або тимчасово перебувають в М'янмі, зміцнення економічного співробітництва між Україною і М'янмою, розширення культурних зв'язків і розвиток двостороннього діалогу між двома країнами", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що контакти та адреса консульства будуть розміщені у відповідній рубриці на сайті посольства України в Таїланді.

Україна розширює можливості консульського захисту прав та інтересів громадян України за кордоном. 11 січня 2017 року у М...

Опубліковано Департамент консульської служби МЗС України 13 січня 2017 р.

Нагадаємо, міністр закордонних справ України Павло Клімкін здійснив перший в історії двосторонніх відносин візит до Республіки Союз М'янма 11-13 січня 2017 року.