ua en ru

Україна обговорила з США перспективи подальшої військової співпраці

Україна обговорила з США перспективи подальшої військової співпраці Фото: Степан Полторак (mil.gov.ua)

Полторак провів зустріч  з заступником помічника міністра оборони США

Україна обговорила зі Сполученими Штатами Америки перспективи подальшої співпраці у військовій сфері. Про це написав міністр оборони Степан Полторак на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Так, сьогодні відбулася зустріч міністра з тимчасово виконуючою обов’язки заступника помічника міністра оборони США з політики міжнародної безпеки Лаурою Купер.

"Співпраця між Міністерствами оборони України та США є взаємовигідною та ефективною, зокрема це стосується підготовки українських військовослужбовців на базі Центру миротворчості та безпеки у Яворові. Інструктори зі США демонструють високий рівень професіоналізму під час спільних заходів. Наразі ми працюємо над удосконаленням матеріально-технічної бази полігону. У майбутніх планах відкриття навчального корпусу Відділу імітаційного моделювання Міжнародного центру миротворчості та безпеки і я вдячний американській стороні за надання обладнання для роботи Центру", - підкреслив голова Міноборони.

За його словами, також йшлося про досягнення оборонної реформи, стану та перспектив подальшого надання допомоги Україні в галузі оборони, українсько-американського співробітництва у військовій сфері.

Сьогодні відбулася зустріч з тимчасово виконуючою обов’язки заступника помічника Міністра оборони США з політики міжнаро...

Опубліковано Степаном Полтораком 26 липня 2017 р.

Нагадаємо, Україна очікує від іноземних партнерів рішень про постачання оборонних озброєнь.