ua en ru

Україна має намір залучити корпорації США до своїх оборонних проектів

Україна має намір залучити корпорації США до своїх оборонних проектів Фото: Україна та США співпрацюватимуть в оборонній сфері (колаж РБК-Україна)

США підтвердили необхідність продовження санкцій проти РФ

Україна має намір залучити американські військово-технічні корпорації до совметным проектів у сфері оборони. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов під час зустрічі з керівництвом Американської ради із зовнішньої політики, передає прес-служба РНБО.

Як повідомляється, у ході бесіди сторони обговорили ситуацію на сході України в умовах гібридної війни проти нашої країни з боку Російської Федерації.

Американська сторона підтвердила намір продовжувати санкції щодо Росії до тих пір, поки не будуть звільнені всі окуппированные українські території.

Також співрозмовники обговорили питання створення в Україні міжнародного центру дослідження і протидії гібридним загрозам.

У ході зустрічі сторони також обговорили питання співпраці у військово-технічній сфері.

Нагадаємо, сенатор від Республіканської партії Сполучених Штатів Америки Ліндсі Грем заявив, що найближчим часом американські законодавці приймуть закон, що посилює санкції проти Росії у зв'язку з втручанням у вибори президента США і загостренням ситуації в Сирії.