ua en ru

Україна і Мальта запустять пряме авіасполучення

Україна і Мальта запустять пряме авіасполучення Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Пряме авіасполучення стартує навесні 2018 року

В 2018 році між Україною та Мальтою стартує пряме авіасполучення. Відповідну заяву було зроблено в ході зустрічі президентів України та Мальти Петра Порошенка і Марі-Луїз Колейро Преки.

"Навесні наступного року між Україною та Мальтою стартує пряме авіасполучення", - написав прес-секретар українського президента Святослав Цеголко у своєму Twitter.

Нагадаємо, також повідомлялося, що Україна і Мальта розширять співробітництво в галузі охорони здоров'я та фармакології.

"Україна і Мальта розширять співробітництво в області охорони здоров'я і фармакології, а також енергоефективності", - написав Цеголко.

Раніше, Порошенко розпочав зустріч з президентом Мальти. Офіційна церемонія зустрічі президента Мальти відбулася перед будівлею Адміністрації президента. Після завершення зустрічі у форматі "віч-на-віч" відбудуться українсько-мальтійські переговори в розширеному форматі. Глави держав також проведуть брифінг для представників ЗМІ за підсумками переговорів. Також Порошенко і Прека візьмуть участь в українсько-мальтійському бізнес-форумі, який відбудеться в Торгово-промисловій палаті України.