ua en ru

Україна і Литва заявили про необхідність посилення санкцій ЄС проти Росії

Україна і Литва заявили про необхідність посилення санкцій ЄС проти Росії Фото: Петро Порошенко з Вікторасом Пранцкєтісом (twitter.com/poroshenko)

Порошенко провів зустріч зі спікером литовського Сейму

Лідери України і Литви заявили про необхідність посилення санкцій Європейського союзу проти Росії. Про це повідомляє прес-служба президента України.

У ході робочого візиту до Литви президент України Петро Порошенко провів зустріч зі спікером литовського Сейму Вікторасом Пранцкєтісом.

"Під час зустрічі зі Спікером Сеймаса Литовської Республіки Вікторасом Пранцкєтісом підкреслив необхідність подальшої протидії агресивним діями Росії, передусім шляхом продовження застосування та посилення відповідних санкцій ЄС", - повідомляє порошенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Сполучені Штати Америки виступають за введення санкцій НАТО проти Росії на підставі доказів порушень договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності (РСМД).

Також повідомляється, що минулого тижня США ініціювали спільну заяву щодо засудження дій Росії, проте її заблокувала Німеччина, яка закликала РФ відповісти на звинувачення з боку США.