ua en ru

Україна і Катар обговорили лібералізацію візового режиму

Україна і Катар обговорили лібералізацію візового режиму Фото: МЗС України (РБК-Україна)

Дипломати обговорили організацію двосторонніх консульських консультацій

Україна і Катар обговорили лібералізацію візового режиму між країнами. Про це йдеться в повідомленні Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України в Facebook.

Повідомляється, що 27 вересня директор Департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев провів зустріч з послом Катару в Україні Джасімом Бін Рашидом аль-Халіфа, в ході якої сторони обговорили питання лібералізації візового режиму для громадян обох країн.

Крім того, дипломати обговорили організацію українсько-катарських консульських консультацій з широкого спектру міграційних та консульсько-правових питань.

#ConsNews 27 вересня 2017р. Директор Департаменту консульської служби МЗС України С.О.Погорельцев провів зустріч з Надз...

Опубліковано Департамент консульської служби МЗС України 27 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко обговорив з прем'єром Канади Джастіном Трюдо лібералізацію візового режиму. Сторони домовилися про скорочення кількості відмов при отриманні віз. Крім того, в адміністрації президента заявили, що Україна і Канада проведуть експертні консультації з питання лібералізації візового режиму.