ua en ru

Україна та Ізраїль обговорили підписання угоди про ЗВТ між країнами

Україна та Ізраїль обговорили підписання угоди про ЗВТ між країнами Фото: голова АПУ Ігор Райнін (borova-rda.kh.gov.ua)

Райнин провів зустріч з ізраїльським міністром Зєевом Елькіним

Глава Адміністрації президента України Ігор Райнін та міністр з питань охорони навколишнього середовища, міністр у справах Єрусалиму і спадщини Ізраїлю Зєев Елькін обговорили підписання угоди про зону вільної торгівлі між країнами. Про це йдеться в повідомленні на сайті президента.

Повідомляється, що Елькін як співголова ізраїльської частини Спільної українсько-ізраїльської комісії повідомив про хід та очікувані результати 10-го засідання комісії, яке проходить в ці дні в Києві.

"Глава Адміністрації президента України звернув увагу на важливість поглиблення двосторонніх відносин у торговельно-економічній сфері та розширення інвестиційного співробітництва між Україною та Ізраїлем", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що в цьому контексті сторони зробили акцент на якнайшвидшому підписанні угоди про ЗВТ між Україною та Ізраїлем.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ізраїль розраховує на підготовку угоди про ЗВТ з Україною до кінця року. На даний момент у проекті угоди залишається відкритим ряд питань.