ua en ru

Україна ініціює проведення 31 серпня відеоконференції контактної групи

Україна ініціює проведення 31 серпня відеоконференції контактної групи Фото: Дарка Оліфер (facebook.com)

З боку бойовиків на Донбасі не дотримується режим припинення вогню, заявила українська сторона

Україна ініціює проведення 31 серпня відеоконференції контактної групи по Донбасу. Про це повідомила прес-секретар преставника України на переговорах Леоніда Кучми Дарка Оліфер на своїй сторінці в Facebook.

"На 31 серпня, напередодні нового навчального року, українська сторона ініціює проведення відеоконференції Тристоронньої контактної групи. Skype-зустріч контактної групи необхідна в зв'язку з тим, що з боку окремих районів Донецької та Луганської областей не дотримується режим припинення вогню, а також з метою закликати представників ОРДЛО забезпечити безперешкодний доступ СММ ОБСЄ до всієї території Донбасу, включаючи українсько-російський кордон", - йдеться в повідомленні.

На 31 августа, в преддверии нового учебного года, украинская сторона инициирует проведение видеоконференции Трехсторонне...

Опубліковано Darka Olifer 29 серпня 2017 р.

Нагадаємо, 23 серпня тристороння контактна група в Мінську (Білорусь) домовилася про режим припинення вогню на Донбасі з 25 серпня 2017 року.

"Головний результат: контактній групі вдалося узгодити режим припинення вогню в зв'язку з початком нового навчального року з 25 серпня. Ми сподіваємося, що " шкільне" перемир'я буде дотримуватися відповідально і безстроково", - заявив представник Росії на переговорах Борис Гризлов.