ua en ru

Контактна група домовилася про режим припинення вогню на Донбасі з 25 серпня

Контактна група домовилася про режим припинення вогню на Донбасі з 25 серпня Фото: місце засідання тристоронньої контактної групи (twitter.com/BelarusMID)

Контактна група погодила перемир'я на Донбасі до початку нового навчального року

Тристороння контактна група в Мінську (Білорусь) домовилася про режим припинення вогню на Донбасі з 25 серпня 2017 року. Про це заявив представник Росії на переговорах Борис Гризлов, повідомляє ТАСС.

"Головний результат: контактній групі вдалося погодити режим припинення вогню у зв'язку з початком нового навчального року з 25 серпня. Ми сподіваємося, що "шкільне" перемир'я буде дотримуватися відповідально і безстроково", - заявив він.

Нагадаємо, раніше перший віце-спікер Верховної Ради України, представник України в гуманітарній підгрупі контактної групи Ірина Геращенко повідомляла, що тристороння контактна група в Мінську (Білорусь) сьогодні, 23 серпня 2017 року, повинна погодити перемир'я на Донбасі до початку нового навчального року. За її словами, це буде вже 11 заява про перемир'я за час конфлікту на Донбасі.

Зазначимо, що наступні засідання тристоронньої контактної групи з врегулювання конфлікту на Донбасі в Мінську (Білорусь) заплановані на 6 і 20 вересня 2017 року.