ua en ru

Україна і Хорватія спільно почнуть розвідку покладів газу в Полтавській області

Україна і Хорватія спільно почнуть розвідку покладів газу в Полтавській області Фото: Україна і Хорватія вивчать родовище газу в Полтавській області

"Укргазвидобування" уклала контракт з хорватською компанією на буріння 12 свердловин

Україна і Хорватія спільно почнуть розробку покладів природного газу у Полтавській області. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Як повідомляє глава уряду, державне підприємство "Укргазвидобування" підписали два контракти з хорватською компанією Crosco Integrated Drilling & Well Services Ltd на буріння дванадцяти нових свердловин у Полтавській області.

"Є добра новина: Укргазвидобування підписала два контракту з хорватської Crosco Integrated Drilling & Well Services Ltd на буріння дванадцяти нових свердловин у Полтавській області. Це перший в історії найбільшою газодобувної компанії України проект, який виконує іноземний підрядник із застосуванням суперсучасного бурового обладнання", - написав прем'єр.

Маємо гарну новину: Укргазвидобування підписала два контракти з хорватською Crosco Integrated Drilling & Well Services...

Опубліковано Volodymyr Groysman 15 серпня 2017 р.

За словами Гройсмана, даний проект дозволить не тільки залучити інвесторів до такої важливої галузі економіки України, як газовидобуток, але і посприяє посиленню незалежності нашої держави.

Нагадаємо, в липні "Укргазвидобування" замовила у хорватській компанії роботи по бурінню на 792 млн гривень.