ua en ru

Україна і Грузія підписали угоду про поїздки по ID-картками

Україна і Грузія підписали угоду про поїздки по ID-картками Ілюстративне фото (УНІАН)

Громадяни України зможуть подорожувати до Грузії на підставі внутрішніх паспортів в формі ID-карт

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман і прем'єр-міністр Грузії Мамука Бахтадзе сьогодні, 5 жовтня, підписали угоду про взаємне скасування візових вимог і перетин громадянами України і Грузії спільного кордону по ID-картками. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення прем'єра в Facebook.

"Разом з прем'єр-міністром Грузії Мамука Бахтадзе підписуємо угоду про взаємне скасування візових вимог", - повідомив Гройсман.

Разом з Прем'єр-міністром Грузії Мамукою Бахтадзе підписали Угоду про взаємне скасування візових вимог. Наші громадяни зможуть подорожувати до Грузії за ID-паспортами України.

Опубліковано Volodymyr Groysman П'ятниця, 5 жовтня 2018 р.

Нагадаємо, 19 вересня Кабінет міністрів України схвалив проект угоди з Грузією про безвізові поїздки за внутрішніми паспортами в формі ID-карт.

Угода передбачає, що громадяни України зможуть відвідувати Грузію на підставі внутрішніх паспортів в формі ID-карт, які містять безконтактний електронний носій. Відзначимо, на сьогодні між країнами діє угода про безвізові поїздки від 31 березня 1999 року, яка, в тому числі, звільняє громадян від оформлення довгострокових віз для перебування або проживання на термін більше 90 днів.