ua en ru

Україна і Німеччина проводять масштабну операцію проти викрадачів елітних авто з Європи

Україна і Німеччина проводять масштабну операцію проти викрадачів елітних авто з Європи Фото: Сергій Князєв (mvs.gov.ua)

Одночасно проходять кілька десятків обшуків на території України і Німеччини

Україна і Федеративна республіка Німеччина (ФРН) проводять масштабну операцію проти викрадачів елітних автомобілів з Європи. Про це заявив глава Національної поліції України Сергій Князєв в Facebook.

"Приємно, що сьогодні триває спільна українсько-німецька операція по вилученню речових доказів і затримання злочинної групи, яка викрадала елітні автомобілі в Європі і легалізувала їх в Україні", - заявив Князєв.

За його словами, в даний момент одночасно проходять понад 10 обшуків на території України, і не менше - у ФРН.

"Завдяки спільним діям, думаю, злочинці будуть суворо покарані", - резюмував Князєв.

Приємно, що сьогодні проходити спільна українсько-німецька операція з вилучення речових доказів та затримання злочинної ...

Опубліковано Сергієм Князєвим 22 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві викрили групу викрадачів на чолі із співробітником Українського бюро Інтерполу та Європолу.

Повідомляється, що співробітник Укрбюро зі спільником в березні 2017 роки вкрали жителя Києва, закували його в наручники і почали наносити йому удари, після чого на авто потерпілого вивезли його в ліс, де змусили віддати гроші.