ua en ru

Україна та Бельгія обговорять питання уникнення подвійного оподаткування

Україна та Бельгія обговорять питання уникнення подвійного оподаткування Фото: Данилюк зустрінеться з колегою з Бельгії (КМУ)

Данилюк зустрінеться зі своїм бельгійським колегою у Брюсселі

Міністр фінансів України Олександр Данилюк має намір зустрітися зі своїм бельгійським колегою В. Ван Овервельдтом для обговорення питань уникнення подвійного оподаткування. Зустріч запланована в рамках саміту "Східного партнерства", що проходить зараз в Брюсселі, написав Данилюк на своїй сторінці в Facebook.

За словами міністра фінансів України, він обговорить з представником Мінфіну Бельгії прискорення підписання Межправтельственного меморандуму про уникнення подвійного оподаткування, а також питання реформування Державної фіскальної служби.

"Проговоримо співробітництво в реформі ДФС і з Міністром фінансів Бельгії В. Ван Овервельдтом. З бельгійським колегою також обговоримо важливе питання прискорення процесу внесення змін до Міжурядової конвенції про уникнення подвійного оподаткування", - повідомив глава українського Мінфіну.

Розпочав робочий візит до Брюсселя. Попереду декілька дуже завантажених, але продуктивних днів. Під час візиту проведу...

Опубліковано Олександром Данилюком / Oleksandr Danyliuk 22 листопад 2017 р.

Нагадаємо, в березні цього року Верховна Рада ратифікувала конвенцію з Люксембургом про уникнення подвійного оподаткування.