ua en ru

"Украерорух" спростував чутки про страйк авіадиспетчерів під час фіналу Ліги Чемпіонів

"Украерорух" спростував чутки про страйк авіадиспетчерів під час фіналу Ліги Чемпіонів Фото: "Украерорух" (facebook.com-UkSATSE.official)

Під час фіналу Ліги Чемпіонів "Украерорух" гарантує безпеку перельотів

У Держпідприємстві "Украерорух" запевнили, що час проведення в Києві фіналу Ліги чемпіонів УЄФА всебічно гарантуватиме високий рівень безпеки польотів у повітряному просторі, України. Про це йдеться у повідомленні підприємства.

"Висловлені у деяких ЗМІ закиди про нестабільність роботи колективу та імовірність страйку авіадиспетчерів абсолютно безпідставні і є прикладом грубих маніпуляцій суспільною думкою", - йдеться у повідомленні.

В "Украерорусі" також зазначили, що диспетчери управління повітряним рухом та інші фахівці задіяні у процесі обслуговування повітряного руху. Всі підрозділи підприємства працюють у штатному режимі.

"Українські авіадиспетчери ніколи не були і не будуть інструментом виконання чужих сценаріїв, які не мають ніякого відношення до безпеки повітряного руху", - повідомили в держпідприємстві.

Також "Украерорух" опублікував відкритий лист президента Всеукраїнської профспілки "Федерація профспілок авіадиспетчерів України" до керівника Мінінфраструктури Володимира Омеляна, у якому спростовуються чутки про страйк диспетчерів.

"Украерорух" спростував чутки про страйк авіадиспетчерів під час фіналу Ліги ЧемпіонівФото: лист Федерації профспілок авіадиспетчерів до Мінінфраструктури (uksatse.ua)

Нагадаємо, у Києві у зв'язку з проведенням фіналу Ліги чемпіонів буде тимчасово обмежено рух транспортних засобів на деяких вулицях столиці.