ua en ru

УЄФА розведе Україну і Росію по різних групах в Лізі націй

УЄФА розведе Україну і Росію по різних групах в Лізі націй Фото: збірна України

Те ж саме відноситься до збірних Вірменії та Азербайджану

Збірні Росії та України будуть розведені по різних групах при жеребкуванні Ліги націй. Про це повідомляє прес-служба Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА).

"Зверніть увагу, що Росія і Україна можуть опинитися в одному дивізіоні, але не потраплять в одну групу. Те ж саме відноситься до Вірменії і Азербайджану, нинішні рішення Виконавчого комітету УЄФА про розведення при жеребкуванні як і раніше застосовуються", - повідомили в прес-службі.

Напередодні УЄФА опублікував попередній розклад в Лізі націй, яка замінить собою більшу частину товариських матчів. В її основу закладено принцип підвищення і пониження команди у класі.

Офіційний склад груп буде оголошено тільки після закінчення Європейській кваліфікації в листопаді, тому у збірних ще є всі шанси піднятися дивізіоном вище або опуститися нижче.

Нагадаємо, за даними рейтингу на 26 березня, разом з командою України у другий дивізіон потрапили збірні Росії, Ірландії, Австрії, Швеції, Словаччини, Франції, Нідерландів, Північної Ірландії, Чехії, Туреччини і Угорщини.